Monday, April 14

google is your friend


Pentru toti aceea care mai degraba ii lasa pe altii sa faca munca lor, chiar si atunci cand e vorba de o search-uiala, am un mesaj: EXISTA GOOGLE!

Google este cel mai bun prieten al nostru, are toate raspunsurile, informatiile si datele de care avem nevoie. Chiar e nevoie sa il sacai pe altul sa iti gasesti un raspuns in loc sa incerci sa cauti singur pe google?

Mic tutorial de folosire google:
1. Se deschide windows-u (cu o miscare scurta de apasare a butonului power de pe calculator, aflat de regula pe centrul partii frontale a computerului)
2. Se introduce parola (in caz ca aveti una)
3. Asteptati sa isi organizeze windowsu toate cele
4. Se deschide Internet Explorer (Mozilla Firefox, Opera...), cu click stanga pe iconita.
5. Se va deschide home page, (preferabil ar fi sa va setati home page-ul chiar google, pentru cei ce nu stiu se poate aranja cu un tutorial si pentru asta)
6. In bara destinata adreselor web se introduce: www.google.com, o sa se deschida o pagina ceva in felul asta:7. Dupa ce aceasta se deschide, exista un camp unde se introduce termenul dorit si apoi un buton care seamana cu asta:
8. Se apasa butonul SEARCH
9. Din acest moment google v-a pus la dispozitie toate raspunsurile!

Succes!
Pentru un acces mai usor la informatie, am inclus si pe aceasta pagina un search google cu trimitere catre www.google.com

Pentru cei care nu s-au lamurit mai exista si: http://www.justfuckinggoogleit.com/


1 comment:

  1. Blogareala aiurea;In loc de google mai bine ai citi o carte;Stie deja toata lumea cat e de util google si in loc sa stai sa pierzi vremea inutil mai bine ai scrie ceva mai interesant.

    ReplyDelete

p r o f i l e


Copyright © carlibux 2011. All right reserved