Wednesday, May 21

vrei o carte? - Sony Reader Digital Book PRS-505


"Sony a lansat o nouă versiune a Book Reader-ului său Digital. În plus faţă de versiune anterioară, PRS-500, PRS-505 aduce un desing nou, în două culori, argintiu şi albastru închis. Layout-ul butoanelor a fost şi el schimbat oferind acum, conform producătorului, o experienţă mult mai intuitivă.

Deşi nu s-au făcut publice specificaţiile, se ştie că ecranul beneficiază de contrast şi rată de refresh mai mari. Memoria internă a fost dublată, putând fi acum stocate 160 de cărţi în format electronic, în loc de 80 ca în cazul versiunii precedente. Sunt prezente în continuare o parte a caracteristicilor vechi precum citirea formatelor PDF, RTF, TXT şi JPG, slot SD şi MMS sau durata de viaţă a bateriei măsurată în citirea a 7.500 de pagini.

Dispozitivul se poate conecta la magazinul online de cărţi în format electronic, Sony Connect, de unde pot fi cumpărate peste 20.000 de titluri. Sony Digital Book Reader PRS-505 va fi disponibil începând cu sfârşitul acestei luni, la preţul de 300 $, cu 50 $ mai ieftin decât PRS-500." go4it


Sony Reader Digital Book PRS-505, silver

No comments:

Post a Comment

p r o f i l e


Copyright © carlibux 2011. All right reserved