Sunday, May 11

Concert Moonspell 17 mai

Pe 17 mai cea mai faimoasa si de succes trupa portugheza va putea fi vazuta intr-un show mult asteptat la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul Lia Manoliu. Concertul face parte din turneul de promovare al ultimului lor material discografic, Night Eternal, lansarea oficiala a acestuia fiind programata la doar doua zile dupa prestatia din capitala.

Moonspell a fost de multe ori catalogata una dintre cele mai importante si revolutionare formatii ale muzicii metalice, avand un impact puternic inca de la debutul Wolfheart din 1995 si memorabilul Irreligious (1996). Prima trupa portugheza de metal care a reusit sa depaseasca granitele nationale si sa se impuna fanilor din intreaga lume, aMoonspell ramane in continuare un trademark al soundului intunecat, atmosferic, uneori sinistru si totusi romantic si seducator, si asta in ciuda unor albume mai experimentale ce au fost contestate de unii fani.

Ce este Moonspell? Chiar si eu am dificultati sa gasesc raspunsul la aceasta intrebare. As spune ca suntem un amestec de horror si frumusete, de greutate si melodie, spune Fernando Ribeiro, solistul formatiei.

Ultimele realizari Moonspell au facut drumul inapoi catre radacini, iar cel mai nou album, intitulat Night Eternal, va fi lansat pe 19 mai. Discul vorbeste despre cum oamenii consuma energiile Pamantului si despre cum acesta se va razbuna intr-un final, versurile gasindu-si suportul intr-un fond muzical intens, atmosferic si dark, heavy si catchy in acelasi timp.Trupa promite ca noile piese vor taia respiratia ascultatorilor!

No comments:

Post a Comment

p r o f i l e


Copyright © carlibux 2011. All right reserved