Thursday, March 19

Earth Hour 2009


Sambata, 28 martie 2009, la ora 20:30, oameni din întreaga lume vor stinge lumina timp de o ora - Ora Pamântului - pentru a dovedi ca împreuna pot actiona împotriva schimbarilor climatice.
Earth Hour 2009 este un apel global la actiune care se adreseaza fiecaruia dintre noi, fiecarei companii si fiecarei comunitati. Un apel la responsabilizare, initiativa si la solidaritate, toate menite sa construiasca un viitor sustenabil. Campania este organizata de WWF (World Wide Fund for Nature), cea mai mare organizatie de mediu din lume.
Earth Hour a fost organizat pentru prima oara în Sydney, Australia, când 2,2 milioane de case si sedii de companii au stins luminile timp de o ora. Doar un an mai târziu, evenimentul a devenit global, antrenând 100 de milioane de oameni din 35 de tari. Constructii emblematice precum Golden Gate Bridge din San Francisco, Colosseum-ul din Roma sau faimosul Wat Arun Rajawarahrahm Pagoda din Bangkok au ramas în întuneric, ca simboluri ale sperantei pentru o cauza din ce în ce mai importanta pentru omenire.

Pentru 2009, Earth Hour îsi propune sa implice 1 miliard de oameni din mai mult de 1000 de orase din lumea întreaga. Va fi cea mai mare actiune globala de prevenire a schimbarilor climatice din istorie.
________________________________________________

On March 28 you can VOTE EARTH by switching off your lights for one hour.
Or you can vote global warming by leaving your lights on.

The results of the election are being presented at the Global Climate Change Conference in Copenhagen 2009. We want one billion votes for Earth, to tell world leaders that we have to take action against global warming. - earthhour.org

No comments:

Post a Comment

p r o f i l e


Copyright © carlibux 2011. All right reserved