Saturday, March 7

Cupa Romaniei la Jocuri Video

click on the image to see the poster that I have made

Luni, 6 Aprilie 2009, ora 09:00
Palatul Copiilor, Bucuresti


În perioada 6-12 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti, va avea loc prima editie a Virtual Arena Challenge – Cupa României la Jocuri Video.

La startul acestui eveniment sunt asteptati peste 3000 de tineri care se vor întrece în 9 turnee de jocuri pe calculator: Counter Strike 1.6, Counter Strike 1.6 Fete, Warcraft III TFT, Warcraft III Dota, FIFA 2009, Need for Speed Undercover, Track Mania, Starcraft, Quake 3 Arena.

Castigatorii concursurilor de Counter Strike 1.6, Counter Strike 1.6 fete, Quake 3 Arena, Trackmania si Warcraft III TFT se vor califica si vor reprezenta România la Finala Mondiala a Electronic Sports World Cup (ESWC), ce va avea loc la Paris intre 26 si 28 iunie. Premiile totale pentru cele 10 turnee ale Cupei României la Jocuri Video vor depasi 25.000 Euro

Pentru a te înscrie la unul din cele 9 turnee trebuie sa cumperi biletul iar apoi sa te inscrii pe site-ul www.VIRTUALARENA.ro. Biletele de înscriere costa 25 lei de persoana, si se pot achizitiona pâna în data de 31 martie.

Bilet inscriere : 25 RON (pentru a cumpara bilete intrati aici)Thanks to: Florin C.

No comments:

Post a Comment

p r o f i l e


Copyright © carlibux 2011. All right reserved