Friday, July 18

ce si de unde sa NU mai comandam.. azi VILLA RODIZIO

_________________________________________________________

Astazi la noi in firma s-a comandat "mancare exotica", pentru ca asa s-a format obiceiul aici, ca in fiecare vineri sa se comande ceva de mancare, de la unul din restaurantele care ofera mancare din bucataria internationala. Cu japonezii, libanezii a fost bine, cu indienii asa si asa, la fel si cu chinezii ... azi insa: mancare mexicana. Cine sa fie? Cine sa fie? Hai sa comandam de la VILLA RODIZIO. Si ia sa vedem ce ni s-a dat (printre altele):

Sa fie oare o galetusa de smantana? A comandat cineva smantana?


Ei bine nu! Nu a comandat nimeni smantana, cel putin nu asa multa. Insa SURPRIZA! In "maiastra" galetusa se afla:
Sopa Castellana
Sopa cu jamon si corizon
Soup with hamon and chorizo


Am putea sa zicem "hai ca n-au avut in ce sa puna saracii.."... bine bine, insa inauntru ... jale .. o supa care arata dupa cum se vede (si rece pe deasupra), ceea ce nu va doresc si voua! Aceasta supa i s-a intamplat lui Sorin, asa ca el s-a lecuit cu exotismele.. baietii astia de la VILLA RODIZIO s-au ales cu o reclamatie la OPC, insa din pacate acest lucru dupa cum zicea si Sorin (Art Directorul nostru), nu va face decat sa ii aduca unui inspector OPC 1000 RON in buzunar, si baietii astia sa continuie sa livreze la fraieri supe de alaltaieri, aruncate in scarba in galetusa lu' mamaie, sau in cel mai fericit caz ... galetusa din care s-a luat ultima lingura de smantana... Parerea mea e ca astia de la VILLA RODIZIO nu ar trebui sa scape asa usor, motiv pentru care s-a intamplat si acest post al meu. Inchei prin a va lasa in compania cepei ce pluteste meticulos pe langa cheagurile de grasime din galetusa de smantana, in care se afla o veritabila SOPA CASTELLANA a celor de la VILLA RODIZIO.



_________________________________________________________

Silviu Munteanu spunea: "a se adauga si restaurantul Manolo de langa ProTV care isi agreseaza clientii si vorbesc ca pe Matasari"

_________________________________________________________

3 comments:

  1. nasty, if something like that would happen here, they would've been out o bussiness long ago, and fined and so on. but there....omg, now i remember, that's why i left the fuckin' country...

    ReplyDelete
  2. oh, btw f'got to mention, im in US.

    ReplyDelete
  3. Cea mai tare faza e galeata de smantana Napolact care are capac de Danone=))))))))

    ReplyDelete

p r o f i l e


Copyright © carlibux 2011. All right reserved