Friday, July 2

CodeName:Gordon


Sunt un impatimit al HALF LIFE-ului (voci pe fundal: da Dane stim asta, altceva!)
Bun... hai sa o luam altfel: ai cont pe Steam? (daca nu ai iti faci!)

Daca ai cont, inseamna ca ai si jocuri, si daca ai jocuri...cand te-ai uitat ultima oara la lista ta de jocuri? (fa-o acum!) poate observi ce am observat si eu: esti posesor de CodeName:Gordon si totusi nu stiai de existenta lui, si de faptul ca il ai! Ei bine este un joc care s-a potrivit "manusa" pe starea mea actuala, si anume faptul ca vreau sa ma intorc la old school games, la jocuri de NES, si culmea: am CodeName:Gordon.
Hai sa nu o mai lungesc, CodeName:Gordon este un joc free, de la steam, un easter egg daca vreti, pentru ca din nu stiu ce motiv Steam a scos acest joc de la vedere.
Ei bine se poate pacali sistemul, pentru ca daca veti avea curiozitatea sa dati un click pe CodeName:Gordon veti observa ca linkul va va duce catre pagina de Steam store, si totusi el exista (doar ca, dupa cum ziceam, este ascuns de Steam).

Iata cum il puteti instala:

1. Dand click pe imaginea de mai jos


2. Deschizand orice browser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera), si scriind steam://install/92 (trebuie sa aveti steam-ul deja instalat).


Dovada vie ca eu deja am CodeName:Gordon :

Product Release - Valve
18 May 2004
Codename Gordon, a new side scrolling adventure through the Half-Life universe, has been released for all Steam customers. Created by Nuclearvision Entertainment, Codename Gordon takes players through dozens of levels inspired by Half-Life and Half-Life 2, challenges players to a slew of puzzles, and showcases many of the familiar creatures in an all new, 2 dimensional playing field.




Screenshots:








Steam: The Nexus of PC Gaming

© Valve Corporation. All rights reserved. Valve, Half-Life, Counter-Strike, Team Fortress and Source are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other copyrights are property of their respective owners.

No comments:

Post a Comment

p r o f i l e


Copyright © carlibux 2011. All right reserved