Monday, November 30

Torchlight - RPG-ul anului 2009


Torchlight - surpriza anului in RPG (si asta e o certitudine). Nu am mai pus demult mana pe un RPG atat de bine facut. Toata suflarea gamerilor genului, asteapta cu nerabdare lansarea lui Diablo 3. Si se pare ca acesta, ca si Starcraft 2 se lasa asteptat. Ei bine, pentru cei "raniti", Torchlight a fost pansamentul perfect, el reusind sa ne desprinda cu gandul de la Diablo 3, o mare parte din reusita acestuia datorandu-se si faptului ca echipa care la creat, este aceeasi cu cea care a creat si titlurile de mare succes - Diablo si Diablo 2. Nu am sa ma mai intind mult la vorba, jocul asta este de jucat, va recomand sa puneti mana pe el si sa incercati sa vedeti ce poate sa faca caracterul vostru. Game on!

Torchlight is an action role-playing game developed by Runic Games, published by Perfect World Entertainment, Inc. and Encore, Inc, released for Windows in October 2009.The fantasy-themed game is set in the fictional town of Torchlight and the expansive caverns and dungeons nearby, which adventurers explore to collect valuable loot and battle hordes of monsters.Following the October 2009 digital distribution release, a Windows retail box version will be released on January 5, 2010, and a port for Mac OS X is also scheduled for 2010.

Development of the game is led by Travis Baldree, designer of Fate, and Max Schaefer and Erich Schaefer, co-designers of Diablo and Diablo II, joined by the team that developed Mythos. - wikipedia



Few wallpapers:



Screens:

























links:

No comments:

Post a Comment

p r o f i l e


Copyright © carlibux 2011. All right reserved