Wednesday, April 28

Palosul lui Greuceanu


Si iata ca mi-a sosit! Am facut o comanda acum 6 zile pe medieval-weaponry.co.uk; produsele nu le mai mentionez, ele putand fi usor admirate, datorita sesiunii foto realizate de SOA.
Azi am cautat pe net mai multe informatii despre parcelforce - serviciul britanic de posta, cel prin care mi-a sosit coletul.
Nu am gasit prea multe informatii; decat pe unele forumuri (unele dintre ele fiind negative, sau irelevante).

Despre parcelforce pot spune asa: poti face track la colet pe site-ul lor pe baza numarului dat de firma care ii contracteaza, foarte prompti in momentul in care le trimiti mail in a-ti raspunde, lucreaza in Romania cu GLS Romania, coletul mi-a venit direct acasa (ma rog...la birou adicatelea), mi s-a parut un serviciu extrem de rapid si la echipament stau foarte ok.
Revenind la subiect, pot doar sa spun ca sunt extrem de incantat de calitatea sabiei lui William Wallace (Braveheart) si de gluga de zale.
O sa mai urmeze photo sessions, fara ceas la mana si tricou cu magarusul Tibidabo :)), aceasta sesiune fiind facuta pe moment, la deschiderea coletului, aici la birou, dupa cum ziceam cu ajutorul lui SOA care manuieste cu mare talent un Nikon D90.
Eu mi's foarte incantat, si abia astept evenimentul major de anul acesta! :Dclick on the image to see the product on medieval-weaponry.co.uk

click on the image to see the product on medieval-weaponry.co.uk

click on the image to see the product on medieval-weaponry.co.uk

click on the image to see the product on medieval-weaponry.co.uk

Thanks to:

4 comments:

 1. Ce pot sa zic... esti gata de un film poate cand mai vin in Buc tragem un highlander. Stiu sa fac si fulgere. :))

  ReplyDelete
 2. stiu nene! ca la After Effects esti mester ;)

  ReplyDelete
 3. Buna, in sfarsit am gasit pe cineva care a primit colet prin parcelforce. Si eu am facut o comanda pe un site din UK, vroiam sa te intreb cat timp a durat transportul si daca ai platit vreo taxa la livrare (vamala, desi cred ca nu este cazul daca e vorba de UE). Am inteles ca face cam 3 zile pana in Romania.
  And btw nice pictures :)

  ReplyDelete
 4. transportul a durat 6 zile, timp in care am putut urmari comanda, si nu nu am mai platit nici o taxa suplimentara.

  ReplyDelete

p r o f i l e


Copyright © carlibux 2011. All right reserved