Thursday, June 18

...si a fost concertul Gogol Bordello



S U P E R B ! Si aici ma refer la concertul Gogol Bordello de aseara.
Mai rar ti se da ocazia in viata sa ai parte de asa cantare, de un om ca Eugene Hutz care sa puna atata suflet si foc in muzica sa.
Concertul a inceput ieri la ora 19.00 la gradina de vara Herastrau, nu mai fac nici o descriere pentru ca am facut deja in postul de ieri.
Un pic cam dezamagitor pentru fanii Gogol, a fost impactul vizual, cand au vazut ca este vorba de un amfiteatru cu scaune; bestiali mi s-au parut doi francezi, care vazand unde se tine concertul Gogol au exclamat: "Mais non! C'est ne pas un cinema!". Asta m-a amuzat teribil.
Un mare huuuuuuo organizatorilor care se pare ca nu vor invata niciodata: NU ESTE POSIBIL CA LA UN CONCERT SA AI DOAR DOUA PUNCTE DE VANZARE A BAUTURILOR. Ei bine da! Am stat 1 ora jumate pe ceas la coada la bere, timp in care au si terminat de cantat Taraf de haidouks care au cantat in deschidere (oricum nu ma atrageau prea tare).
Dupa incidentul "berea" totul a decurs ca la carte, si anume: venit in amfiteatru, asteptat sa "inceapa odata Gogol", impartit beri si sucuri celor carora le luasem, aprins tigara, inceput concert, inceput sa filmez si fotografiez, bagat picioarele in fotografiat si filmat (aveam chef de zbantuiala), sarit, aplaudat, aclamat, urlat, julit, fluierat, cerut bis, mers la o zeama si o saorma nocturna, mers acasa.
Frumos ca focul, concert unic, i-am vazut de doua ori live si abia astept sa ii vad cat mai curand, este o experienta unica! GOGOL BORDELLO rocks!

Fotografii si video-uri facute de mine la concert:






























____________________________________________

You can also see all the live videos from the concert
posted on youtube, click here.



See Gogol Bordello community Romania.

No comments:

Post a Comment

p r o f i l e


Copyright © carlibux 2011. All right reserved