Monday, April 13

Elibereaza copacii - campanie Agent Green



Agent Green desfinteaza reclamele ilegale de pe copaci
Bucureşti, 12 aprilie 2009


Agent Green a eliberat ieri copacii din sectorul 1 Bucuresti de reclamele ilegale pentru a-i ajuta sa creasca normal si sa ne ofere un aer mai curat.

Echipa de voluntari ai organizatiei care demonteaza reclamele de pe copaci a fost insotita de artistul si ecologistul Serban Copot. Au fost demontate toate afisajele descoperite, iar in cazul celor cu autor cunoscut politia comunitara aplica amenzi. Membrii echipei au fost dotati cu surubelnite, clesti, patente, scari si au oferit sfaturi ecologiste trecatorilor. Patrula ecologista protejata de politia comunitara a inceput eliberarea copacilor la ora 10 in zona Pietei Victoriei si a terminat traseul la ora 19 pe Calea Floreasca.


Toate materialele demontate au fost transportate la sfarsitul zilei la containerele special amenajate pentru colectarea separata a deseurilor (plastic, hartie, metal).


Campania ”Elibereaza copacii” este organizata la initiativa Agent Green cu sprijinul partenerilor sai: Primaria Sectorului 1, Ford si Snack Attack.


Agent Green face apel la bunavointa cetatenilor sa inceteze sa mai distruga copacii de pe domeniul public pentru a proteja mediul si sanatatea oamenilor.




”Se pare ca nu ne era de ajuns ca ne confruntam cu o criza a spatiilor verzi in Capitala. Acum, unii oameni folosesc pana si copacii pentru a-si face publicitate, pentru a fixa indicatoare, pentru a-si marca locul de parcare si pentru alte scopuri personale. Gauritul si inlantuitul copacilor a devenit chiar un fenomen in anumite cartiere. Acest tip de agresiune afecteaza cresterea copacilor. In aceasta primavara iesim pe strazile Capitalei sa eliberam copacii de reclame si sa-i ajutam sa renasca pentru a ne oferi oxigenul de care avem nevoie”, a spus Gabriel Păun, Agent Green.






Related links:
CAMPANIE ECOLOGICĂ ÎN BUCUREŞTI
Eliberează copacii! - jurnalul.ro

No comments:

Post a Comment

p r o f i l e


Copyright © carlibux 2011. All right reserved