Wednesday, July 29

weekend Photojournal part.2























all images © carlibux 2009

weekend Photojournal

BUCHAREST _______________

JURILOVCA (TULCEA) _______________

ISTRIA FORTRESS (CONSTANTA) _______________
JURILOVCA (TULCEA) _______________


CONSTANTA (BLACK SEA) _______________




BUCHAREST (WAY BACK HOME) _______________





BUCHAREST _______________


all images © carlibux 2009

Tuesday, July 28

Ninja Assassin - Trailer

TBR: 25 NOVEMBER 2009




STOP DN 66A - Salvati muntii Retezat de asfalt !



Soundtrack: The Prodigy - Their Law
___________________________________________________


Scrisore catre ministrul mediului Nicolae Nemirschi

STOP DN 66A - Salvati muntii Retezat de asfalt !

Stimate domnule ministru Nicolae NEMIRSCHI,

Grupa muntilor Retezat-Godeanu-Tarcu adaposteste ultimul PFI (Peisaj Forestier Intact) din Europa la sud de Cercul Polar. Este o adevarata minune naturala recunoscuta international care trebuie conservata.

Constructia drumului national 66A prin PFI este ilegala, nerentabila si duce la distrugerea PFI cu cele mai vaste si mai sanatoase habitate naturale pentru ursi, lupi si rasi din Europa. Pentru aceste mamifere mari, tronsoanele de drum realizate pana acum prin Parcul National Retezat reprezinta o bariera de netrecut, drumul fiind marginit de ziduri verticale de 4 metri.

DN 66A reprezintă o crima impotriva mediului si valorilor naturale ale Romaniei. Revigorarea economica a Vaii Jiului prin constructia DN 66A este o promisiune mincinoasa. Avem deja exemplul DN7A care leagă Petrosani de Valea Oltului, caz in care increderea locuitorilor din Valea Jiului a fost deja inselata prin faptul ca principala preocupare este masacrul la drumul mare impotriva padurii, si nici intr-un caz asigurarea bunastarii locuitorilor din zona, asa cum ar trebui, prin dezvoltarea durabila bazata pe conservarea specificului zonei si cu cerintele legale de protectia naturii.

Urmatorul tronson al drumului ar urma sa traverseze din plin zona de protectie integrala a Parcului National Domogled-Valea Cernei.

DN 66A se realizeaza din bani publici si nu sunt de acord ca acesta sa fie continuat.

Dumneavoastra aveti puterea de a decide. Va cer sa nu dati acordul de mediu pentru tronsonul 3 al DN 66A Campusel-Lacul Iovanu pentru a stopa constructia DN 66A si sa protejati strict prin lege intregul teritoriu al PFI Retezat-Godeanu-Tarcu

Va multumesc !


Mai multe pe agentgreen.ro

Monday, July 27

3 euro si cum se munceste in Africa

Avand in vedere ca am fost in concediu (revin la tema asta in alt post), mailul imi era plin .. nu chestii interesante, chestii legate de munca..dar, printre mailuri s-au gasit si filmuletele astea care m-au amuzat teribil :)). Enjoy!

3 Euros


Cementing in Africa 01


Cementing in Africa 02



Thanks to: Costash

Tim Burton's - Alice in Wonderland - Teaser


Here it is, the long awaited trailer for Tim Burton's Alice in Wonderland:



From the towering skyscrapers of Gotham City, to the foggy village of Sleepy Hollow, on into the candy-colored realm of Willy Wonka's chocolate factory, director Tim Burton has built his reputation on bringing wildly imaginative worlds to life. It was just a matter of time before he ventured into one of the earliest and still beloved fantasy worlds in literature: Lewis Carroll's immortal "Alice in Wonderland."







p r o f i l e


Copyright © carlibux 2011. All right reserved