Friday, August 29

Profanatorul de ANIME


Ieri am descoperit PROFANATORUL DE ANIME. Este rodul unei munci meticuloase, pasiune, talent si daruire. O serie de filmulete scurte, extrem de haioase, cat se poate de anime, ce au la baza inspiratie, o mare baza de cunostinte anime si mult umor neaos romanesc. PROFANATORUL DE ANIME a fost facut pentru A-Camp 2008 ( www.otakucamp.com ) care a fost tot un succes. Basicly A-Camp sau Otaku Camp a fost o tabara cu tematica anime in care au venit cam 100 de persoane, toti fani ai genului. Organizatori au fost: Alexander, Lumpy si Otaku - cel care se ocupa si de OtakuFestival. Profanatorul de anime este un M.E.P. (Multy Editor Project la fel ca AMV Hell - www.amvhell.com ) si a fost facut in ideea ca daca pot ei, putem si noi - umorul evident fiind romanesc. Profanatorul a luat cam 2-3 luni de munca, si vreo 2 saptamani de munca acerba la sfarsit cand s-a pus totul cap la cap.
Project Sakura sunt cei ce au facut intaiul MEP din tara, "Cultura de primavara".
Din spate a urmat puternic Profanatorul de anime.

Dar zicala romaneasca ne invata ca "vorba lunga e saracia omului", asa ca inarmati-va cu niste apa, o "POLA" eventual, asezati-va comod si hai sa vedeti ce treaba minunata au putut sa faca niste romani pasionati de anime:

Profanatorul de Anime partea 1/5


Profanatorul de Anime partea 2/5


Profanatorul de Anime partea 3/5


Profanatorul de Anime partea 4/5


Profanatorul de Anime partea 5/5


Iata si echipa ce a lucrat la PROFANATORUL DE ANIME:

Photobucket



Cultura AMV - Recolta de Primavara [1/3]


Cultura AMV - Recolta de Primavara [2/3]


Cultura AMV - Recolta de Primavara [3/3]





















Thanks to: Alexander [La multi ani!]

Wednesday, August 27

My own Jack!


Toti cei care ma cunosc stiu ca sunt fan inrait Tim Burton, respectiv Nightmare Before Christmas, deci si fan Jack Skellington. Cred ca din primul moment in care l-am vazut mi l-am dorit, si iata, ca acum o dorinta mi-a fost indeplinita! Acesta este Jack, Jack Skellington la marime reala dupa macheta cu care a lucrat Tim Burton in senzationalul sau stop-motion. Are 20 de capete de schimb cu expresii diferite, articulatii si multa multa teatralitate. Ma simt cu adevarat norocos ca am una din creatiile lui Tim Burton la indemana, si fiti convinsi ca vor urma multe poze in care Jack va fi protagonist. Am un Jack propriu ... ceea ce va doresc si voua!
Va las in compania a secventei Jack's Lament, una din preferatele mele!

Jack's Lament - The Nightmare Before Christmas



















Thanks to: Ancutza

p r o f i l e


Copyright © carlibux 2011. All right reserved